Bøger / faglitteratur / øvelser

Yoga mod stress


Beskrivelse


Ayurvediske yogaøvelser, åndedrætsøvelser og mindfulnesstræning til de stressede. Øvelserne kan udføres af såvel absolutte nybegyndere som øvede yoga-udøvere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 2. sep. 2016

Ayurvediske yogaøvelser, åndedrætsøvelser og mindfulnesstræning til de stressede. Øvelserne kan udføres af såvel absolutte nybegyndere som øvede yoga-udøvere.

Yoga er en bredt anerkendt metode til at forebygge eller lindre stress. Bogen indleder med faktuelle oplysninger om stress og symptomer på stress og om hvordan yoga hjælper ved at løsne fysiske og energetiske spændinger. De 3 ayurvediske persontyper Vata, Pitta og Kapha, som reagerer forskelligt på stress, forklares med en selvtest. Bogen indeholder desuden øvelser i mindfulness og vejrtrækning, og har i alt 37 yogaøvelser, restorative yogastillinger, og programmer med de 37 øvelser, som består af 2 gange opvarming samt 2 gange 10, 20, og 30 minutters programmer. Øvelserne illustreres med sort-hvide fotos. Der linkes til lydfiler og videoer. Anna Goncalves er yoga- og mindfulnesslærer og certificeret stresscoach.

God og overskuelig bog til begynderen i yoga og mindfulness med god instruktion i billeder og tekst. Øvelserne kan udføres med få eller ingen remedier. Hvis man, som forfatteren, mener at persontyper reagerer forskelligt på stress, kan man her finde yogaøvelser specielt velegnede til de tre typer. Indbydende bog på glittet papir.

Fri af stress med yogaBegynderyogabogenFri af stress med yoga har vinyasa-yoga øvelser til nybegynderen og øvede. Begynderyogabogen kan også bruges til stressreduktion Fri af stress med yoga har vinyasa-yoga øvelser til nybegynderen og øvede. kan også bruges til stressreduktion Fri af stress med yoga har vinyasa-yoga øvelser til nybegynderen og øvede. Begynderyogabogen kan også bruges til stressreduktion .