Bøger / faglitteratur / øvelser

Yogamanual


Beskrivelse


Iyengar-yoga hjemmetrænings-manual med 24 øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. dec. 2011

af

af

Grethe Lorentzen

d. 22. dec. 2011

Instruktiv iyengar-yoga hjemmetrænings-manual med 24 øvelser for yoga udøvere. Primært for udøvere og kendere af yoga øvelser.

Ilse Gaardahl er certificeret iyengar-yogalærer 1996, og har undervist i yoga i mere end 20 år. Hun har på opfordring lavet en yoga manual, som er beregnet til hjemmetræning. Manualen indeholder 24 enkelte iyengar-øvelser med lettilgængelig tekst og instruktive fotos, desuden en afspændings- og åndedrætsøvelse. Alle øvelser er vist med og uden hjælpemidler, og der anvises alternative måder at udføre øvelser på ved skulder- og rygproblemer. På bogens hjemmeside www.yogamanual.dk kan findes link til videoklip med afspændings- og åndedrætsøvelse. God træningsbog i et lidt kedeligt "manual-layout", men med hensigtsmæssig spiralryg.

Guni Martins bog Yoga i hverdagen 2010 kan bruges af den seriøse udøver af klassisk yoga. Her er ligeledes inspiration til den daglige træning, og den indeholder flere aspekter fra yoga, som fx åndedrætsøvelser, opmærksomhedstræning og meditation.

God og instruktiv manual til hjemmetræning i iyengar-yoga øvelser for yoga-udøvere.