Bøger / faglitteratur til børn

YouTubere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2019

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 2. okt. 2019

Ved du, hvad Rasmus, Naja og Alexander har tilfælles? De er alle YouTubere. Læs denne lette fagbog og find ud af mere om dem og om, hvad det er at være YouTuber. Kan læses, hvis man er 7-8 år.

En ny let fagbog i serien "Min første bog". Indholdet er inddelt i seks kapitler med hver sin overskrift. Teksten er sat op på venstre side af hvert opslag, og der er et foto i farver på højre side. Desuden tekstbokse på fotosiden. Forrest er der en indholdsfortegnelse og bagest er stikord og idéer til, hvor man kan søge mere viden om YouTubere. Der er gratis opgaver til bogen på forlagets hjemmeside.

Fin, let og kortfattet fagbog om et emne, som selv børn i de første skoleklasser sikkert har hørt om. Det er dog nok få børn i indskolingen, som ligefrem følger en YouTuber. Bogen er meget overskueligt sat op med tydelig adskillelse af tekst, fotos og tekstbokse. Bogen har hårdt omslag.

Der findes endnu ikke andre letlæste fagbøger om YouTubereDe Hemmelige Youtubere, som henvender sig til børn i indskolingen. Det, som findes, er henvendt til teenagere fx , som kan læses for yngre børn sammen med en voksen. Hvis man har lyst til at læse en skønlitterær bog om , kan man fx læse De Hemmelige Youtubere. Den er lidt sværere at læse end "", så her skal man måske også have hjælp af en voksenDer findes endnu ikke andre letlæste fagbøger om YouTubere, som henvender sig til børn i indskolingen. Det, som findes, er henvendt til teenagere fx YouTubere, som kan læses for yngre børn sammen med en voksen. Hvis man har lyst til at læse en skønlitterær bog om YouTubere, kan man fx læse . Den er lidt sværere at læse end "YouTubere", så her skal man måske også have hjælp af en voksen.