Bøger / skønlitteratur til børn / splatter

Zombie


Beskrivelse


Den forkælede rigmandssøn Adam får mulighed for at bevise sit værd overfor den smukke Simone, da en zombievirus bryder ud på den lokale virksomhed LivaTek.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 25. sep. 2019

En zombievirus spreder sig på medicinalvirksomheden LivaTek. Nu er det op til Adam og hans sidekick Kalle at redde byen! Action og splat for uforfærdede børn, især drenge, fra 10-13 år.

Det kører for Adam. Hans forældre er rige, og han kan mere eller mindre gøre som det passer ham. Det eneste minus er, at Simone ikke rigtigt falder for hans charme. Hun går efter fyre, der har store hjerter og viljen til at ofre sig for andre. Da en skrækkelig zombievirus spreder sig blandt medarbejderne på LivaTek, hvor Simone er i praktik, øjner Adam muligheden for at bevise sit værd. Forklædt og udstyret med baseballbat, machete og strømstav begiver Adam og hans nørdede lektiehjælp Kalle sig afsted mod LivaTek; det bliver en kamp på liv og død, mod sultne zombier og en gal videnskabsmand, der intet har at miste. Bagerst i bogen kan man læse om forfatteren Jan Kjær, der også har skabt bogens sort-hvide illustrationer.

Hæsblæsende og underholdende første møde med den usandsynlige superhelt Adam. Hverken illustrationer eller beskrivelser overlader meget til fantasien, og de mange udpenslede splattersekvenser, hvor kropsdele og øjeæbler flyver til højre og venstre, er ikke just for sarte maver! Mange vil imidlertid elske de makabre og klamme episoder.

Læsere, der sætter pris på blandingen af humor, zombier og action, vil formentlig også sætte pris på MonsterinvasionenZombiehjernen og Zombiehjernen, der er en del af serien "Super 4"Læsere, der sætter pris på blandingen af humor, zombier og action, vil formentlig også sætte pris på Monsterinvasionen og , der er en del af serien "Super 4".