Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Zombiejæger


Beskrivelse


Du er hovedpersonen i denne gyser. Du er zombiejæger og ankommer til øen Panuka i det sydlige Stillehav. Du er tilkaldt af direktøren for Nutco Oil, som har svært ved at få høstet kostbare nødder på grund af zombier. Du skal efter hvert kapitel træffe et valg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 27. sep. 2016

En splattergyser, hvor du selv er hovedpersonen. Du er en zombie-jæger på en ø i det sydlige Stillehav, som slås mod de udøde, der truer med at ødelægge alt på øen. For børn og unge på 10-13 år.

Du er zombie-jæger, som ankommer til øen Panuka i det sydlige Stillehav. Du er tilkaldt af direktøren for Nutco Oil, som har svært ved at få høstet nogle kostbare nødder på øerne Saruba og Panuka. Du skal flyve med helikopter fra Panuka til Saruba, og allerede der starter mødet med de farlige zombier. Du er ekspert i mange slags kampsport og har et stort arsenal af våben med dig. Der er 100 kapitler illustreret med sort/hvide stregtegninger. Nogle kapitler er på en halvside, mens andre er på 1-2 sider. Det afgørende er, hvad du vælger. Stopper du efter få valg, fx fordi du selv bliver til en zombie, så kan du gøre sådan; "Hvis du er modig nok til at begynde forfra, gå til 1.".

Det er en actionfyldt gyser med vold og splat på en så overdreven måde, at det nærmest heldigvis også er ret morsomt. Der er mellem 1-3 valg efter hvert kapitel, så længe du er med i spillet.

Forfatterparret bag denne bog har også udgivet en række bøger, hvor du også er hovedperson, i serien "Helt", som er en smule lettere. Det er fx Luftangreb.