Bøger / faglitteratur til børn

Zombier


Beskrivelse


Zombier er spændende! Vi ser dem overalt i film, bøger og spil, og så er de vildt uhyggelige. Men hvor kommer zombier fra? Hvordan bliver man zombie? Eller hvordan undgår man at blive zombie?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2020

af

af

Karsten Boll

d. 6. mar. 2020

Der er vildt vejr overalt på Jorden, og en ting er sikker: Det bliver vildere. Noget skyldes klimaet, og noget har altid været vildt. Zombier er spændende. Vi ser dem overalt i film, bøger og spil, og så er de uhyggelige, men hvor kommer zombier fra? Hvordan bliver man en zombie? For 8-10-årige.

To bøger i serien "Carlsens klogebøger". "Vildt vejr" fortæller om oversvømmelser, hedebølger og uvejr som tordenvejr, orkaner og tornadoer. Der er eksempler fra både udlandet og Danmark. I "Zombier" beskrives, hvad en zombie er og det pointeres, at de ikke findes i virkeligheden. Forskellen på vampyrer og zombier forklares. Derudover er der eksempler på film og spil, hvor zombier indgår. Der er hverken indholdsfortegnelse eller stikordsregister. Bøgerne er en blanding af tegninger og billeder med tekst på hvert opslag.

Gode forsider og emnerne skal nok få børn til at læse disse to bøger, som giver et fint førstehånds indtryk af, hvad zombier og vildt vejr kan være. Bøgerne har ikke så meget tekst, men det kræver alligevel habile læsere at forstå indholdet.

Om zombier findes fx ZombiebogenFarligt vejrKlimaforandringerVildt vejrVildt klima. Om vejrfænomener er der bl.a. Farligt vejr, Klimaforandringer, Vildt vejr og Vildt klimaOm zombier findes fx Zombiebogen. Om vejrfænomener er der bl.a. , Klimaforandringer, Vildt vejr og Vildt klimaOm zombier findes fx Zombiebogen. Om vejrfænomener er der bl.a. Farligt vejr, , Vildt vejr og Vildt klimaOm zombier findes fx Zombiebogen. Om vejrfænomener er der bl.a. Farligt vejr, Klimaforandringer, og Vildt klimaOm zombier findes fx Zombiebogen. Om vejrfænomener er der bl.a. Farligt vejr, Klimaforandringer, Vildt vejr og .