Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Johans pinsefest : børnebog


Beskrivelse


Johans mor fortæller om pinsen, som er kirkens fødselsdag. De bygger sammen en kirke, så den er klar til pinsefest. Højtlæsning for 4-6-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. feb. 2024

af

af

Irene Gitz Christensen

d. 9. feb. 2024

Johans mor fortæller om pinsen, som er kirkens fødselsdag. De bygger sammen en kirke, så den er klar til pinsefest. Højtlæsning for 4-6-årige.

Johan og mor går sammen i byggemarkedet og køber træ, maling og en sav, så Johan kan bygge en kirke og male nogle flag, som alt sammen skal stå klar til pinsen. Johan hører historien om pinsen, som er en af kirkens tre store fester, sammen med jul og påske. Han hører også om Helligånden, som kan sprede Jesus' budskab over hele verden. Bogen er illustreret af Susanne Lodahl Sigaard.

En enkel historie om pinsen fortalt i den kristne analogi, i et børnevenligt, kort og koncist sprog. På hvert opslag er der en helsides illustration i farve, holdt i en figurativ og naturalistisk stil, som understøtter tonen i historien. Historiens længde og fortællestil er passende for emnet og aldersgruppen.

Der er udgivet 2 andre lignende bøger i serien, som henholdsvis omhandler jul og påske: Johans julekrybbeJohans påskehaveLæs højt om pinsen og Johans påskehave. Der er ikke skrevet mange bøger om pinsen, udover denne, som passer til samme aldersgruppe: Læs højt om pinsen -Der er udgivet 2 andre lignende bøger i serien, som henholdsvis omhandler jul og påske: Johans julekrybbe og . Der er ikke skrevet mange bøger om pinsen, udover denne, som passer til samme aldersgruppe: Læs højt om pinsen -Der er udgivet 2 andre lignende bøger i serien, som henholdsvis omhandler jul og påske: Johans julekrybbe og Johans påskehave. Der er ikke skrevet mange bøger om pinsen, udover denne, som passer til samme aldersgruppe: -.