Musik / kammermusik

Carion plays Koppel : wind quintets


Anmeldelser (3)


DR musik

2013 uge 23

af

af

Jens Cornelius

2013 uge 23

"Vurdering: Ugens cd" - "På Ugens Cd kan du møde klassisk blæsermusik af tre generationer Koppel'er, spillet af den virtuose kvintet Carion ... Det sjove er, at man kan høre slægtsskabet ... Man møder på Ugens Cd et ensemble, der spiller med øjenkontakt til lytteren. Et perfekt match til Koppel'ernes levende og direkte musik".


Kristeligt dagblad

d. 15. maj 2013

af

af

Peter Dürrfeld

d. 15. maj 2013

"Der er ... forskelle mellem farfar, far og søn, men man fornemmer nu også en del ligheder. Carion-ensemblet ... spiller fint på denne cd, der ikke rummer epokegørende værker - og i betragtning af den såre beskedne spilletid kunne man godt have fundet plads til et eller flere supplerende stykker. Eksempelvis ville hverken Haydn eller Mozart have skæmmet udgivelsen".


Jyllands-posten

d. 14. maj 2013

af

af

Jens Povlsen

d. 14. maj 2013

"Man keder sig ikke i selskab med den danske blæserkvintet Carion ... Denne gang letter de på låget til blæserkvintetter fra en hel familie. De tre aktuelle blæserkvintetter fra Koppel-familien vender og drejer sig mellem intense følelser og bratte opbremsninger, mellem humørsyge og smukke blæserguirlander. Summen af de tre generationer af Koppel-familien er hos Carion fuld af medrivende pointer".