Denne antologi henvender sig til familiemedlemmer, venner, pædagoger, sundhedsplejersker, psykologer og andre der arbejder med børn, hvor forældrene er skilt.
Bogen er en antologi, skrevet af 14 bidragydere, som på forskellige måder beskriver skilsmissen, og hvordan det er at være børnene i midten. Jeg bliver rørt af denne bog, som på meget fin vis bl.a. beskriver alle de forskellige følelser, børn kan have, når forældrene skal skilles. Ligeledes giver den et fint billede af, hvordan man kan støtte børnene. Indledningsvis beskriver Peter Mygind sine forældres skilsmisse, og hvordan han selv har klaret sig i sit eget parforhold. Andre kapitler handler om at børn skal ses, at børn også føler sorg, og at børn har brug for empatiske voksne. Olga på 9 år beskriver, hvordan det er at have 2 hjem. Lisbeth Zornig Andersen fortæller om børns betragtninger. Annette Due Madsen giver inspiration til den vigtige kommunikation. Kapitlet om statsforvaltningen handler om, hvordan der her arbejdes med børnesagkyndig rådgivning osv. Layout er fint, og der er lavet en god research, der gør bogen helstøbt.
Hvor er børnene henne, når forældrene bliver skilt?, 2010 er om samme emne.
Denne bog kan varmt anbefales, hvis man har brug for viden, støtte, gode råd og vejledning omkring børn og skilsmisse. Den er også oplagt for fx lærere eller andre, som har med børn at gøre.