Selv om man kun har en almindelig parcelhushave, kan man komme langt med selvforsyning og biodiversitet. For alle med interesse for grønsagsdyrkning og bæredygtighed.
Uden særlige forudsætninger, men med entusiasme og grundighed, har forfatteren til denne bog for et par år siden lagt sin græsplænehave om til en frodig grønsagsmark i Hvidovre. Ikke alene dyrker familien alle mulige grønsager til eget forbrug, men grønsagsmarken med tilhørende høns, kaniner og ænder er en kilde til daglig glæde for hele familien. Permakultur, biodynamik, at der dyrkes med og ikke mod naturen, kompostering, jorddække, humus, grave- og lugefri jord er nogle af nøglebegreberne. Hovedparten af bogen er en praktisk dyrkningsvejledning til grønsager. Litteraturliste og register.
Hvad enten man allerede er meget grøn eller kun lysegrøn, erfaren eller nybegynder, er denne bog meget inspirerende. Begejstringen og overbevisningen er smittende, og man kan kopiere hele konceptet eller nøjes med dele af det. Der er ingen løftede pegefingre, kun glæde over at se tingene spire og gro. Grønsagsmarken i Hvidovre er stadig ret ny, og jeg glæder mig til at følge den i medgang og modgang i forhåbentlig endnu en bog.
Bruges sammen med fx Den nye komplette håndbog i selvforsyningPermakulturhavenDen selvforsynende familieDen spiselige permahave, Permakulturhaven, Den selvforsynende familie og Den spiselige permahaveBruges sammen med fx Den nye komplette håndbog i selvforsyning, , Den selvforsynende familie og Den spiselige permahaveBruges sammen med fx Den nye komplette håndbog i selvforsyning, Permakulturhaven, og Den spiselige permahaveBruges sammen med fx Den nye komplette håndbog i selvforsyning, Permakulturhaven, Den selvforsynende familie og .