Tankevækkende og urovækkende bog om homo sapiens fremtid, hvor vores fortsatte sammensmeltning med teknologien, måske vil opgradere eliten til en slags gudemennesker og gøre resten overflødige. Bogen analyserer samtidig vores nuværende kultur, etisk, kulturelt og teknologisk. Vil tiltale et stort og bredt publikum.
I bestselleren Sapiens beskrev historikeren Harari menneskets første 75.000 år. I denne fortsættelse stilles spørgsmålet: hvordan vil mennesket som art, udvikle sig i fremtiden? I det store perspektiv har vi fået bugt med sult, epidemier og krig. Vi bliver ældre, flere dør af overvægt end hungersnød, der er flere selvmord end krigsofre, så hvad nu? Hvad er vores nye mål, og hvad sker der når gennembrud i bioteknologi, skaber så enorme skel mellem de allerrigeste og fattigste, at førstnævnte må betegnes som guder?.
Harari opstiller et fascinerende og skræmmende scenarie for fremtiden, og får samtidigt stillet nogle vigtige etiske spørgsmål til vores nutidige livsførelse, og de valg vi må træffe. Han gør det pædagogisk og med en velinformeret, til tider dyster, indsigt. Han har et imponerende stort overblik og en overbevisende formidlingsevne. Man sluger bogen i ét hug.
Kurzweils Ånden i maskinenDet uundgåeligeEfter mennesket og Kellys Det uundgåelige er mere fokuseret på teknologien og udviklingens positive sider. Birkholms Efter mennesket tager ligesom Harari de etiske udfordringer til indtægtKurzweils Ånden i maskinen og Kellys er mere fokuseret på teknologien og udviklingens positive sider. Birkholms Efter mennesket tager ligesom Harari de etiske udfordringer til indtægtKurzweils Ånden i maskinen og Kellys Det uundgåelige er mere fokuseret på teknologien og udviklingens positive sider. Birkholms tager ligesom Harari de etiske udfordringer til indtægt.