Henvender sig til udviklingskonsulenter og ledere, og vil også blive anvendt i undervisningssammenhæng på de videregående uddannelser.
Brugerdrevet innovation er én af tidens mest omtalte temaer. Bogen her udvider begrebet til også at behandle innovation drevet af medarbejderne, og omtaler det samlet som deltagende innovation. Den forsøger at indkredse, hvilke organisatoriske rammer, der er nødvendige for at fremme den form for nytænkning. Efter to indledende kapitler, hvor emnet sættes ind i en teoretisk ramme, gennemgås 3 cases, dels fra en privat produktionsvirksomhed, dels fra en højskole og endelig en fra den offentlige sektor. Ud fra observationer af konkrete innovationsforløb kobles praksis til teorien, og det påpeges meget konkret, hvordan de organisatoriske rammer betinger forløb og resultater. En overvejende teoretisk tilgang til emnet, der sikkert vil finde flest læsere i en uddannelsesmæssig sammenhæng.
Kan sammenlignes med Principper for offentlig innovation, 2008 og Bason: Velfærdsinnovation, 2007.
En teoretisk funderet bog om involverende innovation, hvor såvel brugere som medarbejdere er den drivende kraft i innovationsprocessen.