Mange haveejere drømmer om et drivhus, og her kan man få råd om alt lige fra bygning, dyrkning til jordtyper og opvarmning. For haveejere med nogen erfaring, der allerede har et drivhus eller overvejer at anskaffe sig et.
Her handler det om at komme videre med drivhuset, når man måske er gået i stå eller ikke får nok ud af det. Forfatteren ser på nogle af de emner, der fylder meget i diverse haveblogs, som rækker ud over den helt grundlæggende drivhusbog. Som det første får vi en gennemgang af dyrkningsmetoder og hvilken jord skal man vælge. Man kan også dyrke i halmballer eller i vand. Dernæst gennemgås gødning og jordforbedring, vandingsmetoder, lys og varme i drivhuset. De næste afsnit er helliget specielle planter, man kan dyrke, forskellige typer drivhuse, og hvordan man sikrer sit drivhus mod naturens rasen. Lars Lund er drivhusekspert for Haveselskabet, skriver for flere blade og blogger på drivhusklubben.dk. Han har tidligere skrevet Det økologiske drivhus.
En bog der kommer vidt omkring og tager en del specielle ting med. Man skal ikke vælge den som en grundbog, hvis man er helt ny på området, men vil man videre, er dette absolut en guldgrube af viden.
Lars Lund henviser selv i teksten til sin egen Det økologiske drivhusDrivhuset for mere grundlæggende information om de mest gængse planter. Corfitzens og Mortensens bog Drivhuset er en grundbog, hvor denne supplerer med detaljeret videnLars Lund henviser selv i teksten til sin egen Det økologiske drivhus for mere grundlæggende information om de mest gængse planter. Corfitzens og Mortensens bog er en grundbog, hvor denne supplerer med detaljeret viden.