En roman om et bankkrak, et ikke uaktuelt emne i disse år, som vil appellere til læsere af moderne dansk litteratur eller til dem, der har nydt forfatterens debutroman Fogeden. Forfatteren, Signe Schlichtkrull, er stadig et ret nyt navn og romanen vil kræve aktiv formidling for ikke at drukne i mængden af andre gode romaner.
Claus er markedsanalytiker i Din bank og opretholder illusionen om en bank i vækst. Jobbet fører ham ind i de rigtige kredse med fester for de særligt indviede med dark golf og rituelle badeseancer. Men den økonomiske ustabilitet i samfundet og den smukke Aslaug lokker Claus ud på gyngende grund. Hvor Schlichtkrull i sin debutroman Fogeden tog læseren med ned i samfundets nedre lag, tager hun her læseren med over i den modsatte grøft til livet i overklassen. Hun benytter sig af den velkendte isbjergsteknik (opfundet af Hemmingway), hvor kun det mest nødvendige fortælles; sammenhænge antydes, hvilket opbygger en forventning og samtidig udfordres læseren ved at meget er overladt til fantasien.
Indholdsmæssigt lægger romanen sig op af En meget lykkelig mand, 2010 af Annegrete Kraul og Sagens natur, 2011 af Peter J. Haugstrup, som begge omhandler livet i overklassen bygget på umoralsk og økonomisk usikker grund. Genremæssigt tilnærmer den sig den minimalistiske genre, men gør det dog ikke så konsekvent som Helle Helle og lignende forfattere.
Udmærket roman om storhed og fald i bankverdenen og de menneskelige konsekvenser, det kan medføre.