Sara tænker på, om løberen ville elske hende og hendes arrede ansigt, hvis hun faldt ned ad trappen og smadrede det glas hun har i hånden, mod sit ansigt. Til læsere af ny dansk, minimalistisk litteratur.
Hun ser ham i Foot Locker, og bliver besat af ham, og hans perfekte krop. Han er søn af det raske. Hun sidder og betragter ham, når han løber på station. En dag tager han hende med hjem i seng, og bruger hende. Hun lader sig bruge. En dag holder han op med at kontakte hende. Samtidig får hun forstoppelse og mavesmerter. Sara har en gigtplaget veninde Minni, som hun misunder, at hun kan lade sig pleje. Sara er optaget af det syge og det raske. Af sex, forstoppelse og kroppen, og at være uelsket. Signe Maxen (1992-) studerer på Forfatterskolen.
"Det raske, det velfungerende, er noget, jeg kan stå og betragte udefra", siger Sara i denne minimalistiske, hverdagsrealistiske kortroman, i hvilken forfatteren i korte, stramme sætninger og et nøgternt betragtende sprog afslører og nagler den underliggende vibrerende stemning af indre kaos og sårbarhed, og smerten over at føle sig uegnet. En rørende historie om afmagt.
I Signe Maxens debutroman Sort galdeMåske går det over har den kvindelige hovedperson også ondt i maven, og psykiske problemer. Sidsel Falsig Pedersen skriver ligeledes i et minimalistisk sprog om afmagt og usikkkerhed i Måske går det overI Signe Maxens debutroman Sort galde har den kvindelige hovedperson også ondt i maven, og psykiske problemer. Sidsel Falsig Pedersen skriver ligeledes i et minimalistisk sprog om afmagt og usikkkerhed i .