Music / rock

Multi-love


Reviews (4)


Gaffa [online]

d. 23. May 2015

By

By

Pelle Sonne Lohmann

d. 23. May 2015

"Amerikansk/newzealandske Unknown Mortal Orchestras største bedrift er, at bandet ikke rigtig lyder som nogen anden - trioen har på dette deres tredje album ramt et udtryk og en retning, der i vid udstrækning er deres egen ... Den nye kurs, det eget udtryk vidner om et herligt mod, men trækket synes i nogen grad foretaget af stiløvelses-mæssige årsager og ikke fordi, lyden kom naturligt til bandet - der er således ikke mange virkelig stærke og mindeværdige numre på Multi-Love, der dog tæller et par fine og humørsmittende sange i den behageligt sommer-stenede Extreme Wealth And Casual Cruelty og den tilbagelænede Necessary Evil".


Politiken

d. 8. June 2015

By

By

Kim Skotte

d. 8. June 2015

"Det virker ofte lettere desperat, når indierockere flyr til funken. Men Unknown Mortal Orchestra er en undtagelse. De griber for første gang funken på deres 3. album og gør det med stilsikker opfindsomhed og en desperation, som stikker dybere. På 'Multi-Love' sejler de Grizzly Bear og Brooklyn-generationen agterud og begiver sig ud på ukendt farvand".


Jyllands-posten

d. 25. May 2015

By

By

Peter Schollert

d. 25. May 2015

""Can't Keep Checking My Phone" - det kunne andre lære af - lyder først som muzak fra et svedlugtende fitnesscenter, men så begynder frontfigur Ruban Nielson at synge, og så bliver sangen til en hymne for matematiknørder. Her er et orkester, der ikke vil regnes ud, og som i en outsiderposition har det fint med at udsende forskelligartede signaler inden for en enkelt sang og et helt album. Det er sjov og ballade på en lidt gammelklog måde, og pludselig lyder det, som om Tom Waits lige kom forbi".


Information

d. 5. June 2015

By

By

Ralf Christensen

d. 5. June 2015

"Ruban Nielson er frontmanden, der i følge pressemeddelelsen går imod ideen om kunstneren som en kurator, der blot indsamler sit materiale og skaber sit eget monokrome kalejdoskop (fordi vi alle gravrøver de samme steder på ethvert givent tidspunkt). I stedet har han formuleret sin egen psykedeliske soulfunk/ chachacha/ visesang, og den er loungelummer, indieanfægtet, sofistikeret, rigt facetteret og detaljeret ... Det er en sublimt komponeret, flippet produceret og alttilgivende plade".