For lederen, der ønsker nye tilgange til at arbejde med organisationsudvikling, håndtere konflikter, kommunikationsopgaver og alle andre aspekter af ledergerningen.
De tre forfattere, der har vidt forskellige baggrunde for at arbejde med ledelse, fandt sammen inspiration på DISPUKś lederuddannelse. I første del af bogen introduceres de mange forskellige teorier, der ligger til grund for den narrative tilgang til ledelse. I den resterende del af bogen introduceres meget konkrete måder at anvende fortællingens metode i organisationen. Både når der arbejdes i medvind, og når der er modvind, enten i form af konflikter mellem medarbejdere, konflikter mellem medarbejdere og ledelse, eller når der er generel modstand mod forandringer. Det er en metode til at arbejde med kulturforandring i organisationen, og det præciseres, at det ikke er et quick fix, men en lang og gennemgribende ny måde at angribe kommunikation og dialog på. Bogen er skrevet i en let tilgængelig form, og er illustreret gennem en lang række cases, hvilket gør identifikationsmulighederne lette for lederen i praksis, og giver ny inspiration til at angribe situationer fra et andet perspektiv end det sædvanlige.
Om samme emne findes Schnoor: Narrativ organisationsudvikling, 2009 og Nielsen: Fortællinger i organisationer, 2. udg. 2009, men begge er langt mere teoretiske og sværere tilgængelige end den aktuelle.
En introduktion i lettilgængelig form til lederen i at anvende den narrative tilgang i den praktiske hverdag.