En grundig introduktion til værktøj, materialer og farvelægning af papirblomster, hvor du kan fordybe dig i 20 smukke trin-for-trin-projekter. For store børn og voksne, der er fingernemme og kan holde tungen lige i munden.
Indeholder bl.a. et historisk rids om papirblomstens oprindelse i Kina. Dernæst er der afsnit om materialer, grundigt teknikafsnit, der gennemgår fx hvordan et blad formes, og hvordan blomst og blade fæstnes på stængel, samt et afsnit om blomsteranatomi. De 20 projekter indeholder hver især foto af den færdige blomst, materiale- og redskabsoversigt, fakta om blomsten samt trin-for-trin-vejledning inklusive fotos til dele af arbejdet. Bagest er der afsnit om udsmykning og skabeloner. Udover almindeligt basisværktøj som saks, blyant og lineal kræves en del specialudstyr som bl.a. decoupagelak, falseben, kunstnertuscher og ler til fx rønnebær.
Sophie Longhursts detaljerede arbejde med formning, farvelægning, pertentligt klippede frynser og pollenstøv lavet af farvekridt, gør papirblomsterne imponerende livagtige. Hun nævner, at man kan bruge bl.a. gurkemeje og hyldebær, hvis man vil bruge naturens egne farvestoffer til indfarvning, men hun forklarer ikke hvordan.
Minder om den smukke Paper flower artCrepepapirblomsterA beginner's guide to paper wildflowers, der dog ikke er oversat til dansk. Begyndere kan starte her: Crepepapirblomster eller her: A beginner's guide to paper wildflowers Sidstnævnte er heller ikke oversatMinder om den smukke Paper flower art, der dog ikke er oversat til dansk. Begyndere kan starte her: eller her: A beginner's guide to paper wildflowers Sidstnævnte er heller ikke oversatMinder om den smukke Paper flower art, der dog ikke er oversat til dansk. Begyndere kan starte her: Crepepapirblomster eller her: Sidstnævnte er heller ikke oversat.