Henvender sig til kvikke elever og undervisere på ungdomsuddannelserne, forskere og studerende i mediefag og lånere, der er særligt interesseret i tv-historie.
Dokumentarprogrammer undersøger, udforsker og formidler den virkelighed, som omgiver os, så vi bliver lidt klogere på os selv og den verden, vi lever i. Film som Fogh bag facaden og Den hemmelige krig er eksempler på dokumentarprogrammer, der har skabt røre i den hjemlige andedam og været med til at sætte den poltiske dagsorden. Professor i film- og medievidenskab Ib Bondebjerg har skrevet flere bøger om film og tv og udgiver nu et imponerende værk om sin forskning i dansk tv-dokumentarismes historie fra den spæde start i 1951 og frem til i dag. Han redegør for genrens rødder i fx radiomontagen og om den filosofiske, sociologiske og kulturelle udvikling i genrens udviklingsperiode, gennembrudsperiode, monopolperiode og tv-konkurrencens periode. Bogen, som er sparsomt illustreret, er velskrevet og udstyret med et omfattende register- og noteapparat.
Bondebjerg har skrevet et afsnit om tv-dokumentarisme i Dansk tv's historie fra 2006 og Peter Harms Larsen udgav 2007 et to-binds værk om Poul Martinsen, som er en af de mest betydningsfulde dokumentarister.
Kraftpræstation af en af Danmarks dygtigste formidlere af dansk tv-historie skrevet for lånere, der beskæftiger sig indgående med levende billeder og tvs rolle i samfundet.