Der vil nok, især blandt unge, til stadighed være en vis interesse for graffitien og dens udøvere som kulturelt fænomen, og derfor også for denne flotte dokumentation af graffitiskrivernes frembringelser på de københavnske S-tog.
De røde S-tog, der kørte i københavnsområdet frem til 2007, var angiveligt det perfekte medie for danske og udenlandske "graffiti-skrivere" der tilbage fra 1980'ernes start nåede at dekorere mange tusinde kvadratmeter paneler under vinduer og mellem dørene, og fik sat deres "tags" på gulve, vinduer og sæder indvendigt i kupeerne. Togmalerne dokumenterede deres anstrengelser ved efterfølgende fotografering og kan derfor optræde som anonyme leverandører til hovedparten af bogens utallige farvestrålende billeder af overmalede togstammer og interiører. Teksten giver et indblik i undergrundskulturen og dens illegale udøvere, bl.a. gennem en lang række anonyme citater.
Graffiti som engagement, 2007 af Marianne Hedegaard, der er professor i udviklingspsykologi, er en mere indgående undersøgelse af miljøet, men også med mange billeder. Rasmus Poulsen Graffiti i Danmark, 1997 er en tilsvarende skildring af subkulturen.
En bog i flot udstyr og domineret af fotografier, der dokumenterer den graffiti, som de røde S-tog har måttet lægge ryg, paneler og sæder til, suppleret med artikler og interviews der giver et indblik i miljøet.