Bøger / faglitteratur / opskrifter

"Søvnhormonet" melatonin : optimer din søvn, vægt og livskvalitet


Beskrivelse


Om betydningen af melatonin ikke kun som et naturligt signalstof med stor indflydelse på søvnkvalitet, men også med indvirkning på vægt, immunforsvar, syn, aldringsproces og generel livskvalitet. Desuden med opskrifter med råvarer der naturligt styrker egen produktion af melatonin.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 25. sep. 2019

Introduktion til søvnhormonet melatonins fortræffeligheder. Primært til de der sover dårligt men også af en vis almen interesse.

Bogens første del sætter fokus på betydningen af melatonin ikke kun som et naturligt signalstof med stor indflydelse på søvnkvalitet, men også med indvirkning på vægt, immunforsvar, syn, aldringsproces og generel livskvalitet. Anden del er opskrifter med råvarer der naturligt styrker egen produktion af melatonin. Illustreret fortrinsvis med farvefotos. Afsluttes med stort noteapparat. Anette Harbech Olesen er uddannet inden for ernæring, er en populær madblogger og har en lang række bogudgivelser bag sig senest Mad, mening & magiske øjeblikke.

Blogger-universet skinner tydeligt igennem i denne udgivelse. Layoutet er lækkert, der er rigtigt mange billeder - også af forfatteren selv og ikke meget tekst. Bogen er lettilgængelig, indholdsmæssigt en anelse tynd - hvilket dog til dels opvejes af fyldige henvisninger til nyere forskning.

Nogle flere oplysninger om emnet finder man i Hold dig ung med melatoninSøvnkuren. Afhjælpning af søvnproblemer mere bredt og med øvelser fås bl.a. i SøvnkurenNogle flere oplysninger om emnet finder man i Hold dig ung med melatonin. Afhjælpning af søvnproblemer mere bredt og med øvelser fås bl.a. i .