Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

365 ting, du kan lave med dit barn


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kreative hobbyidéer og aktivitetsforslag, som man kan lave sammen med sit barn i alderen 2-8 år, og som man som forælder kan lave til sit barn, fx sy, tegne, klippe, folde, lime, bygge og bage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. maj 2012

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 30. maj 2012

365 ting, du kan lave med dit barn er en bog fuld af kreative hobby idéer og aktivitetsforslag til forældre med børn i primært førskolealderen.

Forfatteren kalder bogen en idé bog og den er fuld af 365 idéer man kan lave til, eller med sit barn. Materialerne er let tilgængelige og der er både idéer til at sy, tegne, klippe, folde, lime, bygge og bage. Hver idé fylder en side. Øverst er gengivet fra hvilken aldersgruppe aktiviteten egner sig og med simple ikoner hvilke redskaber man skal bruge. Forrest i bogen er en alfabetisk emneliste og en signaturforklaring. Bagerst i bogen finder man alle skabelonerne. Alle aktiviteterne er illustreret. Der er alt fra ispindetårn til de mindst (2år+), påskekylling i gips (3år+), papmachéhoveder (4år+), filtpingvin (5år+), tapetblomster (6år+), iglo (af sukkerknalder) (7år+), wall stickers (8år+), dukkeskab (10år+), pyntede maosko (for de voksne), herbarium (for alle), årstidsbestemte aktiviteter til fx påske, jul, halloween og nytår, samt opskrifter på kirsebærtærte, kløpulver, etc. Panduro hobby har sponsoreret materialer. Der følger ikke meget forklarende tekst med hver aktivitet, så meget skal man gætte sig til ud fra billedet. Bogen henvender sig derfor primært til voksne, der i forvejen er kreative, selvom idéerne er ret så enkle.

Der findes mange hobby bøger til familier, fx 365 ting du kan lave af pap og papir af Fiona Watt, eller Børnenes hobbybog af Søren Ahnstrøm.

En tidløs inspirationsbog til de kreative familier.