Bøger / faglitteratur / idebøger

51 rå projekter til hjemmet : inspiration, genbrug, gør-det-selv : DIY


Beskrivelse


Ideer til gør-det-selv møbler og genstande til hjemmet med beton, maling, vandrør og linotryk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2017

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 18. aug. 2017

51 rå projekter til hjemmet for gør det selv-typen, der gerne vil lave nye trendy ting til hjemmet af gamle materialer, så som vandrør og genbrugstræ. Indeholder også objekter støbt i beton.

De forskellige projekter beskrives udførligt ved hjælp af tekst og billeder. Hvert opslag har en liste over de materialer man behøver. Alle projekterne er udført i sorte, grå og hvide nuancer, hvilket gør at de umiddelbart matcher hinanden og kan kombineres på kryds og tværs. Forfatteren er grafisk designer, arbejder ved et designbureau og skriver sin egen blog om DIY projekter. Bagerst i bogen findes 4 linoleumstryk forfatteren har lavet, som hun foreslår, man kan lade sig inspirere af, eller klippe ud og ramme ind.

Var du med på bølgen med palle- og trellemøbler til huset og haven, vil du helt sikkert også synes om denne bog, der kommer med 51 forskellige idéer til det lidt mere rå og hjemmelavede look. Der er projekter til alle hjemmets rum. Der er intet register, men en udførlig indholdsfortegnelse, hvor projekterne er opdelt efter materiale (beton, maling, træ, vandrør).

Andre rå gør det selv-projekter til hjemmet findes i Homesick DIYByg med paller! og Byg med paller!Andre rå gør det selv-projekter til hjemmet findes i Homesick DIY og .