Bøger / faglitteratur / øvelser

Åndevæsener i naturen : opdag en magisk verden


Beskrivelse


Forfatteren opfordrer til at få øjnene op for magien og forklarer hvad åndevæsener er. Med guide til at skabe forbindelse til åndevæsener og præsentation af åndevæsener for jord, luft, ild og vand. Til hvert kapitel er der øvelser, hvor man f.eks. kan ophæve en fortryllelse og lære en spirituel romantikbesværgelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2019

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 25. jan. 2019

Den som er spirituelt åben, og måske en heks in spe, kan få indsigt i og skabe forbindelse via ritualer, besværgelser, meditationer og øvelser til de åndevæsener vi i forfatterens optik hele tiden er omgivet af. Lær fx at påkalde en blomsterfe, hjælpe en gnom og at spotte en sylfide!.

"Helt fra jeg var lille, har jeg altid følt, at der var liv i selve luften omkring mig." Sådan skriver det anerkendte britiske medium Gordon Smith i sit forord til Flavia Kate Peters bog, hvor han også opfordrer os alle til at genfinde vores magiske selv og "lade det komme ud at lege". Bogen er i 10 kapitler. Først opfordrer forfatteren dig til at "Få øjnene op for magien" og hun forklarer, hvad åndevæsener er: "Feer eller åndevæsener består af en højtvibrerende energi af lys. De frembringer resonans ved en højere frekvens end os, og det er derfor, det er svært for os at se dem." Herefter guider forfatteren dig til at skabe forbindelse til åndevæsener. De næste kapitler præsenterer åndevæsener for jord, luft, ild og vand. Andre overskrifter er "Spirituel månemagi" og "Spirituel healing". Til hvert kapitel er der øvelser, hvor du fx kan ophæve en fortryllelse og lære en "spirituel romantikbesværgelse". Flavia Kate Peters er britisk mystiker og har arvet hekse-titlen fra sin bedstemor.

Eventyrlig, spirituelt berigende og ligefrem bog om magiens verden med praktiske øvelser og ritualer.

En lidt ældre titel er Heksens håndbog.