Bøger / faglitteratur til børn

Årets særlige dage


Beskrivelse


Om nogle af årets særlige dage bl.a. fastelavn, jul, mors dag og Eid-festen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. dec. 2016

Læs her om nogle af årets særlige dage. Lige fra fastelavn og jul, til mors dag og Eid-festen. Bogen kan selvlæses eller læses med støttende oplæsning via en QR-kode af børn mellem 6 og 8 år.

Bogen fortæller om nogle af årets særlige dage. Hver dag præsenteres over en side bestående af et billede og en kort tekst. Der er mulighed for oplæsning via en QR-kode og bogen afsluttes med et mere omfattende afsnit om årets særlige dage.

Bogen giver et kort indblik i årets særlige dage. Så kort, at vi næsten ikke får noget at vide og samtidig så kort, at det ikke altid er faktuelt rigtigt eller fortæller noget om den særlige dag. Vi tager eksempelvis ikke nødvendigvis på tur med madkurv til pinse.

Bogen er så tæt på at være en kopi af bogen Dage vi fejrerVi holder julPåske og pinse, at man godt kan tillade sig at kalde den en kopi. Det er både de samme billeder og teksten er også den samme, bortset fra at sammensatte ord ikke er delt med stavelser i denne nye udgave. Det nye er en ny titel og forside samt QR-tekniske rettelser og en "vil du vide mere?"-side. Vil man læse en anden QR-bog om de særlige dage, kan man læse bogen Vi holder jul. Vil man vide mere om de forskellige dage og højtider kan den lidt sværere titel Påske og pinse anbefalesBogen er så tæt på at være en kopi af bogen Dage vi fejrer, at man godt kan tillade sig at kalde den en kopi. Det er både de samme billeder og teksten er også den samme, bortset fra at sammensatte ord ikke er delt med stavelser i denne nye udgave. Det nye er en ny titel og forside samt QR-tekniske rettelser og en "vil du vide mere?"-side. Vil man læse en anden QR-bog om de særlige dage, kan man læse bogen . Vil man vide mere om de forskellige dage og højtider kan den lidt sværere titel Påske og pinse anbefalesBogen er så tæt på at være en kopi af bogen Dage vi fejrer, at man godt kan tillade sig at kalde den en kopi. Det er både de samme billeder og teksten er også den samme, bortset fra at sammensatte ord ikke er delt med stavelser i denne nye udgave. Det nye er en ny titel og forside samt QR-tekniske rettelser og en "vil du vide mere?"-side. Vil man læse en anden QR-bog om de særlige dage, kan man læse bogen Vi holder jul. Vil man vide mere om de forskellige dage og højtider kan den lidt sværere titel anbefales.