Bøger / faglitteratur / kogebøger

Aftensmad : de skønneste livretter til hele familien


Beskrivelse


Kogebog med retter fra bloggen Valdemarsro, hvor der er fokus på nem hverdagsmad. Med opskrifter på f.eks. supper, pastaretter, simreretter og saucer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2019

af

af

Merete Trap

d. 30. aug. 2019

Boller i karry, lasagne og burgere. Hverdagsmad som vækker begejstring i de fleste børnefamilier. Disse og flere livretter, som kan serveres i den travle børnefamilie, kan du få inspiration til i denne kogebog. Henvender sig til alle der kan lide at lave god hverdagsmad.

Bogen er i 3 afsnit med overskrifterne "Hverdagsmad", "Weekendretter" og "Tilbehør". Herunder er afsnit om fx supper, pastaretter, simreretter, salater og saucer. Under afsnittet "hverdagsmad" er der også asiatiske, mellemøstlige, tex-mex og indiske favoritter. Bagerst i bogen er der register. Bogen er tilsat farvefotos af de færdige retter. Ann-Christine Hellerup Brandt driver den populære mad- og livsstilsblog Valdemarsro.dk.

Dette er en rigtig flot kogebog med fokus på den nemme og gode hverdagsmad, baseret på gode råvarer. Det er sund mad, som passer ind i en travl børnefamilie, og ingredienserne kan købes i almindelige supermarkeder. Opskrifterne er enkle og retterne er nemme at lave, og det er svært ikke at lade sig inspirere af bogens lækre billeder og lettilgængelige vejledninger. En kogebog som enhver børnefamilie vil have glæde af i køkkenet.

Kan sammenlignes med andre kogebøger med opskrifter på hverdagsmad, udgivet på baggrund af en mad/livsstilsblog. Her kan fx nævnes Maden i mit liv.