Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Alkaline kogebogen


Beskrivelse


Indeholder 100 basiske opskrifter fra køkkenet på klinikken, FX Mayr Health Center med brug af årstidens lokale råvarer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 27. nov. 2015

Hvis man gerne vil prøve metoderne bag alkaline - der på dansk er basisk mad - og have nye opskrifter, så er det denne bog, man skal have fat i.

Bogen indeholder 100 sunde og basiske opskrifter, måltider til alle lejligheder og årstider, samt alt man skal vide for at fylde køkkenskabe og køleskab med basiske råvarer. Forfatterne er henholdsvis læge (Domenig) og chefkok (Erlacher), og formålet med bogen er at udbrede kendskabet til alkaline-metoden. Det er opskrifter, der nærer maven ved at give alle de næringsstoffer, der er brug for, så både maven og fordøjelsessystemet kan holde kroppen sund. I første del af bogen forklares principperne bag kuren - her er også info omkring supper, brødbagning og salater. I anden del af bogen er selve opskrifterne arrangeret efter årstid, måltider og anledninger. Til hvert afsnit er en opskrifts-oversigt. Der er billeder af retterne under opskrifterne.

Bogen er indbydende med inspirerende fotos og opskrifterne er umiddelbart lette at gå til med velkendte - og få - ingredienser. Bagest er der et grundigt, alfabetisk register.

Domenig har tidligere udgivet Alkaline kurenAlkaline living - en enkel guide til et sundt liv, der er forgængeren for denne bog. Og så er der lige kommet Alkaline living - en enkel guide til et sundt livDomenig har tidligere udgivet Alkaline kuren, der er forgængeren for denne bog. Og så er der lige kommet .