Bøger / faglitteratur til børn / idematerialer

Alle er med : matematikaktiviteter i børnehaveklassen


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. feb. 2019

Samling af matematiske aktiviteter, som giver børnehaveklasseledere mulighed for at lade deres elever møde matematikken i praksis og blive matematisk opmærksomme. Bogen har relevans for indskolingslærere i matematik samt lærerstuderende.

Bogen er en aktivitetsbog, som er bygget op over de fire områder: Antal, Antal og tal, Størrelse og former samt Sprog. Til de enkelte områder er der en række aktiviteter, som kan udføres enkeltvis, i grupper eller klassevis. Der er mulighed for via nettet at downloade tilhørende materialer til aktiviteterne.

Det er en virkelig inspirerende aktivitetsbog til den første matematikundervisning, som gør matematik både sjovt, vedkommende og nærværende. Aktiviteterne er lette at overføre til egen praksis og kræver meget få materialer.

Har man brug for flere matematikaktiviteter, kan man læse videre i udgivelser som Matematik i bevægelseMatematik i bevægelse 2Livlig matematik, 2 og Livlig matematikHar man brug for flere matematikaktiviteter, kan man læse videre i udgivelser som Matematik i bevægelse, og Livlig matematikHar man brug for flere matematikaktiviteter, kan man læse videre i udgivelser som Matematik i bevægelse, Matematik i bevægelse 2 og .