Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Alt om Pierre-Emile Højbjerg


Beskrivelse


Historien om Pierre-Emile Højbjergs barndom og liv som fodboldspiller. Med interviews, statistik og quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. maj 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 7. maj 2015

Fan-litteratur om fodboldstjernen Daniel Agger og det unge talent Pierre-Emile Højbjerg. For fodboldglade børn mellem 10 og 14 år.

Indeholder interviews, mini-biografi og "Hvor godt kender du"-quiz. Der fortælles om barndommen, hvordan talentet blev opdaget og udviklet, om forskellige klubber, lidt privat og op- og nedture. Desuden forskellige oversigter over landsholdsmål, startopstillinger etc. I bogen om Agger har man interviewet en gammel skolelærer og en supporter. Højbjerg giver selv interview som strækker sig over flere sider. Hardback-bøger med fotos på alle sider. En del tekst sat med stor skrift og i korte afsnit.

Flotte, overskuelige bøger med mange oplysninger. Man kommer ikke så meget i dybden, men der er flotte fotos og oversigter over mål etc.

Om Daniel AggerDaniel Agger findes til begynderlæsere og med en lix på 16 til de lidt mere rutinerede læsere. Denne bog er en tand sværere. Dette er den første bog om Pierre-Emile Højbjerg som er en stigende stjerne på den danske fodboldhimmel. Der findes en lang række lignende "Alt om"-bøger, fx om Rooney og NeymarOm findes til begynderlæsere og med en lix på 16 til de lidt mere rutinerede læsere. Denne bog er en tand sværere. Dette er den første bog om Pierre-Emile Højbjerg som er en stigende stjerne på den danske fodboldhimmel. Der findes en lang række lignende "Alt om"-bøger, fx om Rooney og Neymar.