En sanselig og brutal roman om det dyriske moderskab med alle dets glæder, sorger og ikke mindst bekymringer for både slægten og planeten. En radikaliseringsbog med store frustrationer og afgørende valg om liv og død for både naturen og mennesket. For læsere af moderne litteratur.
Hovedpersonen skal vælge, om hun vil beholde sit ufødte barn, og bogen bliver en slags manifest for fremtiden med etiske og klimamæssige overvejelser ved at sætte børn i verden. Moren har ikke meget håb for planeten i sit vidnesbyrd: "Denne skrift er en vej gennem rædslen". Hun skifter mellem at være en urkvinde, fuld af lyst og kraft, og at være overbevist om, at verden slutter med denne generation og børnenes ubarmhjertige dom, selvom hun er politisk klimaaktivist og tror på at "prisen for håb er at handle". Alexandra Moltke Johansen er uddannet dramatiker. Dette er hendes debutroman.
Virkelig interessant, velskrevet og modig bog om at vælge eller fravælge at give liv til kommende generationer - med debat om etiske dilemmaer som abortgrænser og rugemødre og ikke mindst samfundets og politikeres passivitet angående klimakrisen. Spændende blanding af digte, politiske statements, gudinder, akopalyptiske åbenbaringer og hudløst ærlige tanker om retten til at være både dyr og menneske.
RosariumHeksens alfabetMødrenes hus omhandler naturens og menneskets symbiose. Heksens alfabet om den matriarkalske urkraft og Mødrenes hus om etikken omkring fødsler og sygehusvæsen er også i samme ligaRosarium omhandler naturens og menneskets symbiose. om den matriarkalske urkraft og Mødrenes hus om etikken omkring fødsler og sygehusvæsen er også i samme ligaRosarium omhandler naturens og menneskets symbiose. Heksens alfabet om den matriarkalske urkraft og om etikken omkring fødsler og sygehusvæsen er også i samme liga.