Bøger / faglitteratur / vejledninger

Anti-age : træk 10 år fra din alder : optimér din skønhed med naturlige eller kosmetiske midler


Beskrivelse


Råd til hvordan man kan bevare skønheden, blandt andet igennem hudpleje, kost, træning og kosmetisk kirurgi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2013

af

af

Mette Fersum

d. 13. sep. 2013

En bog til kvinder, om skønhed med naturlige eller kosmetiske midler.

Skønhed giver velvære, magt, succes og prestige. Forfatteren er læge og har arbejdet inden for det plastikkirurgiske speciale siden 2007. I denne bog om at optimere skønhed med naturlige eller kosmetiske midler, giver hun gode råd til, hvordan man bliver "den bedste udgave af sig selv". Bogen er opdelt i 6 områder indenfor skønhed, sundhed og anti-age. Hun beskriver, hvordan man plejer sin hud bedst, hvilke muligheder, der er i anti-age-behandlinger, og hvordan man træner sin mentale indstilling til livet. Hun skriver om kosmetiske behandlinger i form af peeling, laser, botox og fillere. Hun giver 18 lækre opskrifter til anti-age-måltider og skriver om positive tanker og lykkefølelser. I sidste kapitel beskriver en række speciallæger i hud og plastikkirurgi, hvad man skal overveje og forvente, hvis man man ønsker gode resultater med en plastikoperation. Ligeledes diskuterer de begrebet skønhed og samfundsnormer. Det er en fin bog, med et lækkert layout og mange fine billeder.

Bogen er en pendant til Dennis Knudsens bøger senest Den ultimative guide til skønhed, 2011 og 10 år yngre på 10 uger, 2008 af Thorbjörg Hafsteinsdottir.

Denne bog vil helt sikkert blive anmeldt i diverse livsstilsblade. Den har et fint layout, mange fine billeder og er informativ på en god vejledende måde. Man kan måske med fordel kassere nogle ældre titler inden for området og købe denne i stedet.