Bøger / faglitteratur / opskrifter

Antiinflammatorisk italiensk mad


Beskrivelse


Antiinflammatorisk kogebog med 30 italienske opskrifter. For dem, der ønsker en let introduktion til antiinflammatorisk kost. Vegetarer kan også finde inspiration.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2021

af

af

Line Hoffgaard

d. 10. sep. 2021

Antiinflammatorisk kogebog med 30 italienske opskrifter. For dem, der ønsker en let introduktion til antiinflammatorisk kost. Vegetarer kan også finde inspiration.

Bogen indledes med korte afsnit, om hvad inflammation i kroppen er, og hvordan tilstanden kan afhjælpes gennem sund kost. Den antiinflammatoriske kost består især af plantebaserede råvarer, men også fisk, olier, nødder, bælgfrugter m.v.. Det anbefales at skrue ned for indtaget af animalske fødevarer og blandt andet undgå rødt kød, kager og slik. Der er en oversigt over, hvor ofte man anbefales at spise fra forskellige fødevaregrupper. De 30 opskrifter er overvejende vegetariske. Der er dog enkelte retter med fisk og kylling. Kostvejleder Camilla Clevin har udgivet Antiinflammatorisk hverdagsmad.

Interessen for antiinflammatorisk kost er voksende. Bogen giver en kort fin intro til antiinflammatorisk kost, og retterne er med få velkendte ingredienser og korte vejledninger. Opskriftdelen vil især appellere til dem, der er begyndere i et køkken eller dem, der ønsker lette opskrifter.

Andre kogebøger om emnet, fx Boost din sundhed med antiinflammatorisk kostAnti-inflammatorisk topform på 4 uger21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost, Anti-inflammatorisk topform på 4 uger og 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kostAndre kogebøger om emnet, fx Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost, og 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kostAndre kogebøger om emnet, fx Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost, Anti-inflammatorisk topform på 4 uger og .