Bøger / skønlitteratur / roman

Askeprinsen


Beskrivelse


Den lækre Reed Royal har både rigdom og magt. Reed elsker Ella Harper, men kan deres forhold overleve intriger og drama i både skolen og i den magtfulde Royal-familie?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 30. okt. 2017

Reed Royal elsker Ella Harper, men kan deres forhold overleve intriger og drama i både skolen og i den magtfulde Royal familie? Sexet highschool-romance tilsat ufattelig rigdom og store familiehemmeligheder. For især unge kvinder.

Reed Royal har alt. Han er lækker, ufatteligt rig, skolens football-stjerne og så er han kæreste med den smukke 17-årige Ella, som hans far er værge for. Familien Royal styrer omgivelserne nådesløst og Reed er kongen af den lokale highschool. Men da hemmeligheden om, at han har været i seng med sin fars kæreste slipper ud, bliver det startskuddet på hans fald fra tinderne. Tør Ella nogensinde stole på ham igen og hvordan vil hans far reagere? 2. del af "The Royals", som starter med Papirprinsessen.

Her er knald på underholdningen. Highschoolelever, der har sex hvor som helst, de kan komme til det og så lige tilsat voldelige overfald og rå mobning. Det lyder vildt og dét er det. Men også sært fascinerende og bogen er en rigtig pageturner. Navnet Erin Watt er et alias for samarbejdet mellem Jen Frederick og Elle Kennedy, der er kendt for succes-serien "Off campus", hvis 1. del er Aftalt spil.

"Off campus" har dog noget mere kød på både personkarakteristikkerne og sexscenerne end "The Royals".


litteratursiden.dk

d. 9. dec. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 9. dec. 2017

Burn Baby Burn! Flammende kærlighed, hot dudes og masser af drama sætter ild til siderne i anden del af The Royals-serien. Trods utallige forhindringer og en god portion stædighed fra begge parters si...