Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Babystrik fra Paelas


Beskrivelse


Fokus på retrostrik til de allermindste. 30 opskrifter til piger og drenge i alderen 0-3 år. Opskrifterne gør brug af en række strikketeknikker med forskellig sværhedsgrad samt en grundig strikkeskole.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2020

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 12. feb. 2020

Lækker retrostrik i pastelfarver, til alle let øvede strikkere, der vil i gang med babys første garderobe.

Bogen indeholder 30 strikkeopskrifter på moderne babytøj med retroinspiration. Der er rompere, blebukser, bluser, kyser og små toppe m.m. Mange af opskrifterne kan strikkes til både piger og drenge. Bagerst i bogen findes strikkehjælp, og til de fleste opskrifter følger et farvefoto af modellen i pastel- eller naturfarver.

Bogen er rigtig fin og holdt i samme stil som deres tidligere bog. Det pastelfarvede og retroinspirerede strikkeunivers har en lækkerhedsfaktor, der ikke er til at komme udenom. Man skal være en let øvet strikker for at give sig i kast med flere af bogens flotte opskrifter, for de indeholder ofte detaljer, der kræver lidt mere avanceret teknik. Der er dog også enkelte, man som relativ nybegynder kan gå i gang med.

Der er mange andre fine strikkebøger i samme stil, fx Det finesteLilleduKlompelompes sommerbørnStrik til børn fra Paelas eller Lilledu og så selvfølgelig de mange bøger fra Klompelompe, fx Klompelompes sommerbørn. Hvis man bliver inspireret af Paelas strikkeunivers, har de tidligere udgivet bogen Strik til børn fra Paelas, som har rigtig fine opskrifter helt op til 8 årDer er mange andre fine strikkebøger i samme stil, fx Det fineste eller og så selvfølgelig de mange bøger fra Klompelompe, fx Klompelompes sommerbørn. Hvis man bliver inspireret af Paelas strikkeunivers, har de tidligere udgivet bogen Strik til børn fra Paelas, som har rigtig fine opskrifter helt op til 8 årDer er mange andre fine strikkebøger i samme stil, fx Det fineste eller Lilledu og så selvfølgelig de mange bøger fra Klompelompe, fx . Hvis man bliver inspireret af Paelas strikkeunivers, har de tidligere udgivet bogen Strik til børn fra Paelas, som har rigtig fine opskrifter helt op til 8 årDer er mange andre fine strikkebøger i samme stil, fx Det fineste eller Lilledu og så selvfølgelig de mange bøger fra Klompelompe, fx Klompelompes sommerbørn. Hvis man bliver inspireret af Paelas strikkeunivers, har de tidligere udgivet bogen , som har rigtig fine opskrifter helt op til 8 år.