Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Babystrik på den søde måde


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 10. mar. 2015

Med mere end 20 ideer til strik til de små nye babyer, er der noget for de fleste i denne bog lige fra nybegynderen til den mere erfarne strikker.

Efter lige under 20 siders introduktion og strikkeskole, hvor man fx introduceres til ret og vrang masker i både en engelsk/amerikansk og en nordisk variation, følger 24 opskrifter fordelt på 18 temaer fx sko, huer, hagesmæk, trøjer, bamse, tæppe og et jordbærsæt med hue, cardigan og sokker. Opskrifternes sværhedsgrad er inddelt i let (hagesmæk), middel (jordbærsko) og svær (trøje med sjalskrave) og er markeret med hjerter. Alle opskrifter indledes med mål/størrelse, materialer, strikkefasthed og evt. specielle forkortelser, og de er alle ledsaget af flere fotos af det endelige resultat med og uden babyer. De fleste opskrifter er til nyfødt/3 mdr. eller op til 6 mdr., mens der kun er ganske få op til 12 mdr.

Som oftest når målgruppen er babyer, er nuttethedsfaktoren i denne bog ret høj, og mange næsten uanset niveau vil finde inspiration til mange timers håndarbejde og nyde resultaterne, når de små nyder godt af indsatsen.

Der findes en lang række strikkebøger med opskrifter til de mindste fx har Sys Fredens udgivet 2 strikkebøger til henholdsvis SommerbabyVinterbaby, 2014, og Vinterbaby, 2014, som rammer samme målgruppeDer findes en lang række strikkebøger med opskrifter til de mindste fx har Sys Fredens udgivet 2 strikkebøger til henholdsvis Sommerbaby, 2014, og , 2014, som rammer samme målgruppe.