Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Bækager Boldklub - offside og osterejer


Beskrivelse


Bækager Boldklub får vikar, da deres træner Altmuligmand lægger sig med en vinterdepression. Vikaren Alex har en helt anden måde at træne på og holdet savner Altmuligmand. Men hvad kan de gøre for at få Altmuligmand tilbage?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2019

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 17. sep. 2019

Fjerde del i den sjove fodboldserie om "Bækager Boldklub". En hold, hvis medlemmer er helt elendige til at spille fodbold, men gode til at være venner. Hvordan går det, da de får en trænervikar? Du kan selv læse bogen fra 9 år, men den kan også bruges til højtlæsning fra 6 år.

Bækager Boldklub har problemer. Deres elskede træner Altmuligmand har fået en vinterdepression og ligger bare hjemme på sofaen og guffer osterejer og fabler om solbeskinnede Kenya. De må have en trænervikar. Men der er noget med ham Alex, de får, som ikke er godt. Slut med at djuble, guffe løs af de populære bækager og have det sjovt, og hvad er der så ved at vinde? Hvordan får de Altmuligmand i spil igen? Det kræver megasalg af julekalendere, en djublende snemand og en sofa på hjul.

Bind fire er lige så sjov, skør og fjollet som resten af serien. Det kan godt være, at Bækager Boldklub er hamrende elendig på en fodboldbane, men ungerne holder sammen og er gode venner, der hjælper hinanden, og det er faktisk det vigtigste budskab i bogen. De store bogstaver, luften på siderne og de sjove og livlige s/h tegninger gør også læsningen til en leg. Du behøver faktisk ikke at være vild med fodbold for at læse serien.

"Knoglerød IF" er også en serie, som handler om et fodboldhold, som ikke spiller ret godt, 1 bind er Knoglerød IF erobrer verdenF.C. Ørnevej. En anden god letlæst serie om fodbold og kammeratskab er "Ørnene", hvor 1 bind er F.C. Ørnevej"Knoglerød IF" er også en serie, som handler om et fodboldhold, som ikke spiller ret godt, 1 bind er Knoglerød IF erobrer verden. En anden god letlæst serie om fodbold og kammeratskab er "Ørnene", hvor 1 bind er .