Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Balladeklubben - to er værre end en


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Da Miles Murphy starter på en ny skole i Yawnee Valley, beslutter han sig for at blive skolens bedste ballademager. Men skolen har allerede en ballademager, og han er ikke bare god. Han er virkelig god.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2016

af

af

Marion Tirsgaard

d. 1. nov. 2016

Da Miles Murphy starter på en ny skole, beslutter han sig for at blive skolens bedste ballademager. Men skolen har allerede en ballademager, og han er ikke bare god. Han er virkelig god. Første bog i en sjov serie til dem, der kan lide Wimpy Kid og Kaptajn Underhyler. Til højtlæsning fra ca. 6 år og selvlæsning fra 9 år.

Miles er flyttet med sin familie til byen Yawnee Valley, der mest af alt er kendt for sine mange køer. På første skoledag får Miles en skolemakker, der skal vise ham til rette på skolen. Niles er en pligtopfyldende og irriterende duksedreng, og Miles vil allerhelst slippe for Niles, så han kan planlægge sine kommende ballader i ro og mag. Men det er svært at slippe for Niles, og måske er han heller ikke helt den, han giver sig ud for at være? Bogen har korte kapitler og sort-hvide illustrationer.

En vellykket start på en ny serie om 2 ballademagere, der slår sig sammen for at lave byens bedste fupnumre. Bogen er let at læse, har korte kapitler og tegneserieagtige illustrationer - og så er den sjov. Hold øje med denne serie. Den bliver god.

Otto og Jimmy laver også en hel del ballade i serien om Kaptajn Underhyler. Denne er ikke helt så gakket. Kan du lide Tapper-tvillingerne går i krig (mod hinanden)Megasnyd og mælkesnot, Wimpy Kid og Megasnyd og mælkesnot, så er der gode chancer for, at du også kan lide "Balladeklubben"Otto og Jimmy laver også en hel del ballade i serien om Kaptajn Underhyler. Denne er ikke helt så gakket. Kan du lide Tapper-tvillingerne går i krig (mod hinanden), Wimpy Kid og , så er der gode chancer for, at du også kan lide "Balladeklubben".


Weekendavisen

d. 2. dec. 2016

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 2. dec. 2016


Børn & bøger

Årg. 70, nr. 1 (2017)

af

af

Kent Poulsen

Årg. 70, nr. 1 (2017)