Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Barselsstrik : begyndervenlig strik fra 0-2 år


Beskrivelse


18 begyndervenlige unisex-opskrifter til de mindste børn mellem 0 og 2 år. Opskrifter på bl.a. cardigans, veste, huer, rompers og suttesnore.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2019

af

af

Louise Urban Andersen

d. 26. feb. 2019

Inspirerende og flot strikkebog med unisex-opskrifter til de mindste på 0-2 år. Bogen kan bruges af alle, så selv de helt nye strikkere kan være med.

Forfatteren indleder med en beskrivelse af glæden ved at give og modtage hjemmestrik. Der er gode råd til, hvilke modeller, der kan strikkes til de forskellige årstider. Hvordan vælger du de rigtige farver, og hvad kan du strikke, hvis babys køn ikke kendes endnu? Et kapitel er dedikeret til at forstå en opskrift, herunder strikkefasthed, forkortelser og en guide til at læse diagrammer, samt at vælge den rigtige størrelse. Der er gode råd til montering, vask og blokning af tøjet, for at få det bedste resultat. Der er mini-strikkeskole og en guide til valg af garn og strikkepinde. Opskrifterne rummer bl.a. cardigans, veste, huer og rompers, der er meget fremme i tiden. Der er små projekter såsom suttesnore og bloomers.

En fantastisk lækker strikkebog, der rammer perfekt ned i tidens trend. Bogens layoutmæssige side er helt i top med et dejligt omslag i kvalitetsmaterialer og inspirerende fotos. Opskrifterne holder, hvad de lover. De kan nemlig strikkes af dem, der kun har lidt erfaring med at strikke, og de vil glædes over at de allerede kan producere så fine ting.

Der findes en del bøger med opskrifter på strik til de 0-2-årige, fx Omhu. Forcen ved "Barselsstrik" er, at opskrifterne kan udføres af begyndere.