Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Bayern München


Beskrivelse


Bayern München er Tysklands største og mest vindende fodboldklub. Kom helt tæt på klubben og nogle af dens stjerner i denne fagbog for børn mellem 9 og 11 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juli 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. juli 2021

Bayern München er Tysklands største og mest vindende fodboldklub. Kom helt tæt på klubben og nogle af dens stjerner i denne fagbog for børn mellem 9 og 11 år.

To fodboldbøger om klubberne Bayern München og Arsenal i serien "Fakta. Maxi". Bøgerne har lix 23 og fortæller om klubbernes historie, deres mange sejre samt nogle af deres største stjerner gennem tiden. Alt dette krydres med fotos samt faktabokse og kortmaterialer. Til bøgerne kan der frit hentes elevopgaver til faglige læsekurser.

Det er to gode fagbøger, som giver et godt indblik i to store og populære fodboldklubber. To sikre hits blandt fodboldnørder.

Der udgives masser af fodboldbøger for børn, så der er derfor også masser af muligheder for at læse mere om klubberne Bayern MünchenArsenalPremier LeagueLewandowskiBendtner og Arsenal. Det kan eksempelvis være titler som , Arsenal og Premier League. Eller man kan vælge bøger om nogle af klubbernes stjerner som Bayerns Lewandowski og Arsenals tidligere danske stjerne BendtnerDer udgives masser af fodboldbøger for børn, så der er derfor også masser af muligheder for at læse mere om klubberne Bayern München og . Det kan eksempelvis være titler som Bayern München, og Premier League. Eller man kan vælge bøger om nogle af klubbernes stjerner som Bayerns Lewandowski og s tidligere danske stjerne BendtnerDer udgives masser af fodboldbøger for børn, så der er derfor også masser af muligheder for at læse mere om klubberne Bayern München og Arsenal. Det kan eksempelvis være titler som Bayern München, Arsenal og . Eller man kan vælge bøger om nogle af klubbernes stjerner som Bayerns Lewandowski og Arsenals tidligere danske stjerne BendtnerDer udgives masser af fodboldbøger for børn, så der er derfor også masser af muligheder for at læse mere om klubberne Bayern München og Arsenal. Det kan eksempelvis være titler som Bayern München, Arsenal og Premier League. Eller man kan vælge bøger om nogle af klubbernes stjerner som Bayerns og Arsenals tidligere danske stjerne BendtnerDer udgives masser af fodboldbøger for børn, så der er derfor også masser af muligheder for at læse mere om klubberne Bayern München og Arsenal. Det kan eksempelvis være titler som Bayern München, Arsenal og Premier League. Eller man kan vælge bøger om nogle af klubbernes stjerner som Bayerns Lewandowski og Arsenals tidligere danske stjerne .