Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Bedstestrik


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på tøj og tilbehør til de allermindste fra inderst til yderst, samt to hæklede kraver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. nov. 2017

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 14. nov. 2017

Strikkeopskrifter på tøj og tilbehør til de allermindste fra inderst til yderst, samt to hæklede kraver. For den øvede opskriftslæser.

Basistøj til den lille. Nogle af opskrifterne går kun til 9 mdr. andre til 24 mdr. Alt fra undertrøjer, barnevognstæpper, sutteklude, kraver, trøjer, huer og strømper. Formatet er ét stort farvebillede og en til to opskrifter på hvert opslag. Liste over anvendt garn bagerst i bogen, samt de forkortelser, der er brugt i opskrifterne. Formatet er småt, kun 21cmx21cm og 24 sider.

Formatet er komprimeret, og opskrifterne står med lille tynd skrift og der forekommer mange forkortelser. Selve modellerne er dog ikke særlig avancerede, kun trøjen som også er afbildet på forsiden, resten strikkes primært i ret og vrang. Det er søde, klassiske børnetøjsmodeller, som vil falde i de flestes smag og der er lagt væk på et minimum af montering (ingen generende syninger) og bløde materialer, så det er babyegnet. Store, søde fotos af de færdige produkter.

Forfatteren har efterhånden udgivet en del strikkebøger i denne stil fx Strikketøj - til babyNem strik til børnVinterbaby som også indeholder strikkeopskrifter til små børn. Basisting til baby findes også i Stina Tiselius Nem strik til børn i et lidt lettere niveau og med flere forklaringer, eller i Sys Fredens VinterbabyForfatteren har efterhånden udgivet en del strikkebøger i denne stil fx Strikketøj - til baby som også indeholder strikkeopskrifter til små børn. Basisting til baby findes også i Stina Tiselius i et lidt lettere niveau og med flere forklaringer, eller i Sys Fredens VinterbabyForfatteren har efterhånden udgivet en del strikkebøger i denne stil fx Strikketøj - til baby som også indeholder strikkeopskrifter til små børn. Basisting til baby findes også i Stina Tiselius Nem strik til børn i et lidt lettere niveau og med flere forklaringer, eller i Sys Fredens .