Bøger / skønlitteratur / roman

Blitz


Beskrivelse


Kriminalroman. En ung pige forsvinder, en pengetransport bliver røvet, og en brevbombe dræber sin modtager. Har disse tre ting noget med hinanden at gøre? Det mener Schrøder og Damgård, to kriminalreportere, så de graver i sagerne.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2003

af

af

Thorkild Brunsborg

d. 26. feb. 2003

For et lille års tid siden stiftede danske læsere bekendtskab med kriminalreporterne Schrøder og Damgård ved Adresseavisen i Trondheim i Blomster og blod (02/23). Det var et fascinerende møde, og her kommer så et godt gensyn. Igen er byen Trondheim i sig selv én af hovedpersonerne, og Frederik Skagen beviser på ny, at han er bedst, når han er helt på hjemmebane. Denne gang er der tale om tre tilsyneladende velplanlagte forbrydelser, der lidt efter lidt smelter sammen og viser sig at have et fælles udgangspunkt. Og atter står én af de små fisk til slut med en meget stor, uventet appelsin i sin turban, på trods af de to journalisters stædighed og store omhu Frederik Skagen er en finurlig forfatter, der samtidig med at han skriver særdeles fængende, ikke kan lade være med vende og dreje plottet konstant: Blev det mord, der sætter den hæsblæsende handling i gang, i virkeligheden begået? Og som sagt: hvem vinder og hvem taber til sidst? Jeg håber på, at den fiktive dramatik i Trondheim vil fortsætte, så der kan komme endnu flere afsløringer fra Adresseavisen!.


litteratursiden.dk

d. 18. juni 2003

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 18. juni 2003

Lån bogen på Fredrik Skagen har flere bolde i luften i sin nye krimi. Han leverer solid spænding i en historie, der er godt skruet sammen med et troværdigt persongalleri og med plads til en god del ...


Berlingske tidende

d. 6. maj 2003

af

af

Keld Nissen

d. 6. maj 2003


Weekendavisen

d. 7. mar. 2003

af

af

Katinka Bruhn

d. 7. mar. 2003