Bøger / faglitteratur

Bliv en fantastisk børnefotograf


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2013

af

af

Lars Ovesen

d. 26. sep. 2013

Henvender sig til låneren der ønsker at begynde at fotografe børn. Låneren, der allerede fotograferer, vil ligeledes kunne få glæde af bogens mange gode tips og tricks.

Bogen Bliv en fantastisk børnefotograf er skrevet af Heather Mosher der har mange års erfaring som fotograf, og i særdeleshed som fotograf af børn. Og i denne bog deler hun ud af sine mange erfaringer som børnefotograf. Bogen er inddelt i en række kapitler, der gør den nem og overskuelig at gå til, og sproget der bruges er letforståeligt og flydende. Igennem teksten gives der mange eksempler, så man som læser får et indblik i fotografens virke. Bogen der er udgivet i softbackkvalitet indeholder, selvsagt, en række meget smukke fotos, og er en sand fornøjelse at bladre i.

Børnefotografi er en populær hobby, og det undrede mig derfor at der ikke er skrevet flere bøger om emnet. Men for yderligere fordybelse se: Barnligt fra 2000.

En indbydende og velskrevet fotobog der giver læseren blod på tanden. Kan kun anbefales til alle biblioteker, store som små.