Bøger / faglitteratur til børn

Bogen om heste og ponyer


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om hesteracer, udseende og adfærd, ridning og forskellig brug som dressur, væddeløb og ponygames. Om pasning, sundhed og udstyr til både hest og rytter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 14. dec. 2015

Lille fagbog med mange informationer om heste og ponyer. En bog for dem, der kan lide heste og gerne vil vide mere om dem. Fra 9 år.

I 62 korte kapitler kommer bogen rundt om alle emner, der vedrører heste og ponyer. Racer, udseende og adfærd. Omgang med dem, ridning og forskellig brug som dressur, væddeløb og ponygames. Pasning, sundhed, kåringer og udstyr til både hest og rytter, inden bogen afsluttes med sjove facts og vejledning i selv at tegne heste. Teksten er sat i mindre blokke, den er gennemillustreret med farvefotos og små farvelagte vignetter, og teksten brydes af faktabokse. Den engelske forfatter har også skrevet Bogen om katte og killinger. Bogen afsluttes med register.

Bogen ser ud, som om den er nedfotograferet eller krympet med den store mængde tekst, som der er blevet plads til i det lille format. Men den berører rigtigt meget indenfor emnet på en ganske vist overfladisk, men dog kontant og lettilgængelig måde, og den er således meget velegnet til nybegynderen, der vil vide mere, eller den, der skal skrive en mindre opgave.

To nyere bøger med næsten samme indhold er Heste og ponyerHeste og ridning og Heste og ridning. Men emnet er også godt dækket ind i ældre titlerTo nyere bøger med næsten samme indhold er Heste og ponyer og . Men emnet er også godt dækket ind i ældre titler.