Bøger / faglitteratur / rejseførere

Bornholm, Bornholm, Bornholm


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Rejseguide til Bornholm om naturen, historien, byerne, museer, restauranter, butikker, rundkirker og badestrande. Især rettet mod børnefamilier.

Indhold

Bornholm, Bornholm, Bornholm ; For de aktive ; For nostalgikere og byelskere ; For de nysgerrige ; Bornholm i ord og billeder ; Når det regner ; For de sultne ; For daserne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2009

af

af

Søren Møller

d. 31. mar. 2009

En bog for turister på Bornholm, især børnefamilier.

Bogen er i sit udgangspunkt en generel rejseguide til Bornholm. Vi får fortalt om naturen, historien, byerne, museer, restauranter, butikker, rundkirker og badestrande. De to forfattere har dog ud fra egne mangeårige erfaringer som børnefamilieturister udvalgt det, som de finder bedst egnet for denne gruppe. Bogen skiller sig også ud ved at være lidt mere personligt fortalt og vurderende end andre guides, og så har den en usædvanlig layout, som ligner en blanding af en gammeldags protokol og en poesibog og en scrapbog, hvor alle sider efter deres kapitel har hver deres lyse pastelagtige bundfarve og mønstre, som - må man antage - skal lede brugerens tanker og humør hen på sommer og sol i øens natur. Til sidst et sted- og emneregister og henvisninger til 54 turistrelevante hjemmesider. Der er ingen by- eller landkort, som man finder i mange andre guides, men der er mange fine, sommerstemningsfulde farvebilleder.

Der er skrevet en lang række bøger, som man kan bruge som turist på Bornholm. Blandt andet Henning Dehn-Nielsen: Bornholm på kryds og tværs, 2000, og Turen går til Bornholm, 2006. Hertil kommer en række specielle udgivelser om øen rettet mod cyklister, historisk interesserede, gourmander m.fl.

En rejseguide til Bornholm, i en personlig stil, og især rettet mod børnefamilier. Bogen kan supplere de mere allround guides til øen.Informationer og udgaver