Bøger / skønlitteratur / roman

Brændt


Beskrivelse


Louie er en bad boy, der er vokset op i byens slum. Alyssas mor går kun op i ydre statussymboler. Da Alyssa og Louie forelsker sig i hinanden, kan intet skille dem ad. Eller måske er Louie ikke god nok til Alyssa?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. maj 2017

Romantisk, sørgelig og storslået kærlighedshistorie om to bedste venner, der forelsker sig for derefter at blive revet fra hinanden. For især yngre kvinder, der elsker både hjertebanken og en lille tåre i øjenkrogen.

Louie er en bad boy, der er vokset op med en stofmisbrugende mor og en voldelig pusher som far. Alyssas mor er advokat og går kun op i ydre statussymboler. Alyssa og Louie bliver bedste venner, og da de også forelsker sig i hinanden, kan intet skille dem ad. Men Louie kan ikke slippe sin baggrund og føler ikke at han er værd at elske. Han stikker af og vender først hjem igen 5 år senere, da hans bror har brug for ham. Kan Alyssa og Louie holde sig fra hinanden? 2. selvstændige bind i serien "Elements", der startede med Åndeløs.

Medrivende og skøn YA roman, som mesterligt tvinger sin læser rundt i hele følelsesregisteret. Her er ikke voldsomt mange nuancer, men Brittainy C. Cherry forstår at skrue en kærlighedshistorie sammen, så ikke et øje er tørt. Forsidens billede af hjerteknuseren Louie vil tiltrække læsere af romantiske bøger.

Mindst lige så god som Samatha Youngs populære London RoadÅndeløs. Her er mere kød på handlingen og mindre sex end i den første Elements-bog ÅndeløsMindst lige så god som Samatha Youngs populære London Road. Her er mere kød på handlingen og mindre sex end i den første Elements-bog .