Bøger / faglitteratur / opskrifter

Broderi med juledrys


Beskrivelse


Inspiration til hjemmelavede gaveideer og julepynt som kan laves i et utal af farver, mønstre og kombinationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2019

af

af

Laura Winding

d. 7. aug. 2019

Idéer til julepynt og pakker med broderidetaljer. Indeholder kreative projekter til både begyndere og øvede.

79 sider med i alt 7 idéer til bl.a. julepynt og julekort med broderi. Til hvert projekt findes en oversigt over materialer, anvendte sting, skabeloner og trin-for-trin-vejledninger. Bogen er gennemillustreret med fotos. Bagest i bogen er der stingforklaring og guide til motivoverførsel.

Sproget er let at forstå, og projekterne er ikke særligt avancerede. Nogle er super enkle og hurtige at producere som fx julegrisen og kræmmerhusene, imens pakkekalenderen er et mere tids- og tålmodighedskrævende projekt. 2 ud af 7 idéer er genbrugt fra forfatterens anden bog fra 2015, imens to andre - adventspakkerne og julekortet - er svære helt at forstå pointen med. Fin forside og illustrationer.

Louise Lerche Johansen har også udgivet Skal vi være pennevenner?Korssting til julPias julebogPynt op til en grønnere jul, som minder om denne. Mange bøger med julebroderier er lidt gammeldags, men kan stadig fint bruges til inspiration, fx Korssting til jul. Andre julede krea-projekter i Pias julebog og Hanne Kolds mere bæredygtige bud, Pynt op til en grønnere julLouise Lerche Johansen har også udgivet Skal vi være pennevenner?, som minder om denne. Mange bøger med julebroderier er lidt gammeldags, men kan stadig fint bruges til inspiration, fx . Andre julede krea-projekter i Pias julebog og Hanne Kolds mere bæredygtige bud, Pynt op til en grønnere julLouise Lerche Johansen har også udgivet Skal vi være pennevenner?, som minder om denne. Mange bøger med julebroderier er lidt gammeldags, men kan stadig fint bruges til inspiration, fx Korssting til jul. Andre julede krea-projekter i og Hanne Kolds mere bæredygtige bud, Pynt op til en grønnere julLouise Lerche Johansen har også udgivet Skal vi være pennevenner?, som minder om denne. Mange bøger med julebroderier er lidt gammeldags, men kan stadig fint bruges til inspiration, fx Korssting til jul. Andre julede krea-projekter i Pias julebog og Hanne Kolds mere bæredygtige bud, .