Bøger / faglitteratur

Bundesdanskere : fortællinger fra verdens hårdeste håndboldliga


Beskrivelse


Anekdoter, fortællinger og røverhistorer fra danske håndboldspilleres op- og nedture i den tyske Bundesliga.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 7. juli 2017

Anekdoter, fortællinger og røverhistorer fra danske håndboldspilleres op og nedture i den tyske bundesliga. Til interesserede i danske håndboldspillere.

Danske håndboldspillere er i verdensklasse, det gør at de får lov at slå deres folder i den tyske bundesliga, der regnes for en af de bedste i verden. I denne bog får vi historier fra nogle af de danskere der har spillet i ligaen, bl.a. Lars Christiansen, Lars Krogh Jeppesen, Mads Mensah Larsen og Rasmus Lauge. I bogen fortæller spillerne hvordan de oplever ligaen, kulturen, fans og lokalmiljøet. Spillerne deler også deres egne personlige beretninger om hvordan er at spille i en liga hvor der er stå stort et pres, med de op og nedture det fører med sig. Bogen er skrevet af Malthe L. Nørgaard der er forfatter og journalist på DR sporten.

Håndboldspillernes historier er både spændende, og interessante. Håndbold er en noget større business i Tyskland end i Danmark og der er stor forskel på at spille i en lille idrætshal på den jyske hede og i en kæmpe arena i Flensburg. Kulturmødet mellem danskerne og Tyskland giver nogle gode historier.

Man kan læse om håndboldspillere bag facaden i andre bøger som Når sandheden skal fremHer er Lars Rasmussen og Her er Lars RasmussenMan kan læse om håndboldspillere bag facaden i andre bøger som Når sandheden skal frem og .