Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Byggepladsen vrimlebog


Beskrivelse


Billedbog. Det myldrer med mennesker, maskiner og aktivitet på de store opslag med forskellige byggerier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 26. mar. 2019

Ordløs findebog med byggepladser. Det myldrer med mennesker, maskiner og aktivitet på de store opslag med forskellige byggerier. På hvert opslag skal man finde arbejdsmænd fx chefen Karl og arkitekten Sara. Fra 3 år.

Første opslag byder velkommen til Vrimleby med en oversigt over de personer som kan findes på hvert opslag: syngende Poul, uheldige Theo, chaufføren Mads, chefen Karl, fotografen Noah, Peter, formand Niklas og familien Riis. Denne side hænger sammen med bagsiden hvor flere personer præsenteres: Marco, arkitekten Sara, Henrik og stærke Svend. Bogen består af 6 dobbelt-opslag, hvorpå forskellige byggeriet kan ses: fundamentet støbes, håndværkere i etage-byggeri, alle maskinerne samlet, byggeri under/over jorden, ved vandet med strand og havn samt en færdige bygning med butikker og penthouse-lejlighed midt i byen. Der er kun tekst ved personerne, som hver beskrives med et kort udsagn fx Poul elsker at synge og chefen Karl har altid travlt.

Der er mange detaljer på tegningerne og meget at snakke om. Det er en fin bog at gå på opdagelse efter personer i og god anledning til snak om byggeri og maskiner. De korte udsagn ved personerne gør det sjovere at finde dem og snakke om dem.

Bogen ligner meget Den store vrimlebog om byggepladserByggeplads vrimlebog. En anden vrimlebog med byggepladser er Byggeplads vrimlebog, som dog er med dyrBogen ligner meget Den store vrimlebog om byggepladser. En anden vrimlebog med byggepladser er , som dog er med dyr.Informationer og udgaver