Bøger / faglitteratur / håndbøger

Camping : håndbog for campister


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2010

af

af

Birgit Hald

d. 2. juni 2010

Håndbogen henvender sig især til folk der overvejer at investere i en campingvogn for første gang, men også mere rutinerede campister med specielle interesser kan finde nyttige oplysninger i bogen.

Forfatterne er professionelle campister, og læseren mærker tydeligt både deres brede erfaring med og begejstring for campinglivet. Der er god hjælp at hente i bogen, hvis man overvejer køb af campingvogn, da over halvdelen af bogen beskæftiger sig med forskellige typer campingvogne, kørsel med dem under vekslende vejrforhold og fortelte til dem. Autocampere og teltvogne gennemgås også forholdsvis grundigt, mens de der vil nøjes med et telt kun får to sider. Bogen er rigt illustreret med farvefotos i en blanding af turistbilleder, reklamebilleder af forskellige typer og modeller samt nærbilleder af diverse detaljer. En meget detaljeret indholdsfortegnelse og et stikordsregister gør det nemt at finde rundt i bogen.

Biblioteket har i forvejen to campinghåndbøger, hvoraf Isaksens Campingbogen, 2007 har samme målgruppe som denne, men ikke gennemgår de forskellige typer campingvogne så grundigt. De der er til telt og en lidt mere primitiv ferieform skal i stedet bruge Din camping bog, 2009.

Det er en grundig håndbog for folk med interesse for campinglivet i især campingvogne og autocampere.Informationer og udgaver