Bøger / faglitteratur / kogebøger

Castel Vittorio : historier og opskrifter fra vores norditalienske spisekammer


Beskrivelse


Opskrifter på norditalienske retter og korte tekster om landsbyen Castel Vittorios madkultur og spisesteder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 20. apr. 2020

Koge- og livsstilsbog fra det nordlige Italien. Henvender sig til alle fans af Italien og italiensk madlavning.

Beskrivelser af livet - centreret om råvarerne og egnsretterne - i og omkring landsbyen Castelvittorio i Norditalien. En kogebog om traditioner, respekt for råvarer og slowfood. I bogen besøges en række private køkkener og restauranter i landsbyen, og man får de bedste opskrifter samlet - stort set alle opskrifter er baseret på lokale råvarer som fx vildsvin, fisk og grøntsager. Lær fx at lave turtun, kaningryde, klipfisk eller nonneprutter. Helle Brønnum Carlsen er en erfaren madanmelder og kogebogs-forfatter med mange udgivelser bag sig. Pia Scharling er stifter af rejsebureauet Pust, der bl.a arrangerer kulinariske rejser til Castelvittorio.

Skøn bladre- og inspirationsbog til feinschmeckere. Opskrifterne er enkle - som livet i Castelvittorio. Smukke fotos af Flemming Gernyx.

Norditalien for livsnydereOpkogKærlighed er at spise kombinerer rejsetips med kulinariske oplevelser. Andre madcentrerede causerier fra hele Italien kan man finde i Opkog og Kærlighed er at spiseNorditalien for livsnydere kombinerer rejsetips med kulinariske oplevelser. Andre madcentrerede causerier fra hele Italien kan man finde i og Kærlighed er at spiseNorditalien for livsnydere kombinerer rejsetips med kulinariske oplevelser. Andre madcentrerede causerier fra hele Italien kan man finde i Opkog og .